PEP® op maat gemaakt

PEP® wordt op maat gemaakt naar de behoefte van de deelnemer.

Of de deelnemers van één afdeling zijn of multidisciplinair, het type werk, hun ervaring  evenals de organisatorische factoren, worden allemaal geadresseerd gedurende de PEP® training. Bepaalde onderwerpen zullen altijd hetzelfde blijven: PEP® wordt gedurende een aantal maanden geïmplementeerd , het is een combinatie van theorie en toepassing in de praktijk. Op deze manier leren mensen veranderingen eigen te maken.

PEP® werkt omdat het de focus legt op de basis principes hoe je efficiënter kunt worden,  zoals aangegeven in de volgende drie pijlers:

  • Gewoontes, de ingeslepen routinematige acties terwijl we aan het werk zijn.

  • Systemen, de tools die je gebruikt om je werk te doen.

  • Planning, vooruit kijken en voorspellen wat gedaan moet worden en wanneer.

Deze pijlers overlappen en versterken elkaar, zodat wanneer alles op deze manier toegepast wordt,  de productiviteit omhoog gaat en tegelijkertijd de stressbeleving omlaag. De implementatie van de 3 pijlers wordt gedaan aan de hand van de behoefte van het individu.

Dit maakt PEP® een echt persoonlijk efficiency programma dat je je eigen kunt maken.

Geen enkel verbeteringsproces werkt zonder dat je eerst begrijpt wat de verbetering vereist en waarom. PEP® begint altijd met een analyse hoe efficiënt de deelnemer aan het begin is.

 

De Persoonlijk Werk Profiel

De deelnemers starten met het invullen van ons Persoonlijk Werk Profiel, dat inzicht geeft hoe zij met hun werk omgaan.  Dit stelt de PEP® coach in staat om samen met de deelnemer te kijken welke gebieden verbeteringen behoeven.  Dit geeft een basislijn die wordt gebruikt om de gewonnen tijd van de deelnemer te meten na het beëindigen van de PEP® training.

Deze informatie is privé, wordt niet met derden gedeeld en is uitsluitend inzichtelijk voor de deelnemer en de PEP® coach. Het management ziet alleen een samenvatting van de groepsvoortgang en kan zo zien wat het effect van het programma is.

Persoonlijk met ons chatten?

 Wij bespreken graag met jou hoe we voor jou een oplossing kunnen vinden, zonder kosten of verplichting. Click hier voor een gratis consult.

Pin It on Pinterest