PEP® Coaches in Nederland

PEP® Worldwide wordt door onderstaande professionals

in Nederland vertegenwoordigd

Eric Magnusson

Eric Magnusson

Managing Director Europe & Senior PEP® Consultant

Ik heb een achtergrond in Sales en Marketing en heb in Noord-Amerika, Europa en Afrika gewerkt.

Het PEP® Programma werd in 1984 door Kerry Gleeson in Zweden ontwikkeld alwaar ik als PEP® trainer begon. In 1986 kwam ik naar Nederland om de KLM bij hun Kwaliteits Programma te ondersteunen. De praktische PEP® Principes pasten perfect bij wat de KLM wilde en het resulteerde in een 25 jaar durende werkrelatie. Siemens, Shell en Unilever volgden daar snel op.

Het business model dat ik koos was om zelfstandige ondernemers aan te trekken.  De PEP® worldwide kantoren kwamen als paddenstoelen uit de grond maar deze structuur bleef uniek.  Het droeg er toe bij dat wij wereldwijd de meest productieve unit zijn. De Nederlandse cultuur is een belangrijke aanvullende factor voor dit succes. De Nederlanders zijn van nature ondernemers, maar deze opzet vraagt een hoge graad van integriteit en vertrouwen, hetgeen essentieel is om dit te laten werken. Met sterke onafhankelijke ondernemers als basis, koos ik voor het Nederlandse poldermodel om de business verder te versterken en uit te breiden. Met als resultaat dat alle PEP® trainers een belangrijke stem en invloed hebben in het beleid van de business in Nederland.

In 1993 verkregen wij de PEP® rechten voor België en  Luxemburg. In 2005 volgden Europa, Ukraine, de Russische Federatie en de Verenigde Arabische Emiraten.

Cathy Magnusson

Cathy Magnusson

Co-owner & Office Manager Europe

PEP® is voor mij de leidraad in het leven. Ik heb in vele marktsectoren variërend van pharma tot computers in de administratieve en financiële sector gewerkt,  in 1988 heb ik mij aangesloten bij het PEP® team. Ik zag direct het positieve effect dat het PEP® programma op zoveel mensen heeft. Hoewel hun werklast niet veranderde, verminderde de werkstress door het gebruik van de PEP® principes en gaf hen een gevoel van rust zelfs in hun persoonlijke leven.  

Investeren in de groei en uitbreiding van ons bedrijf in Europa en in het Midden-Oosten werd een prioriteit naarmate de technologie zich snel ontwikkelde.  De menselijke natuur blijft echter hetzelfde en daarom hebben de PEP® principes vandaag de dag net zoveel impact als in het begin.

Als mede-eigenaar en het runnen van de backoffice zijn de PEP® principes niet alleen de tools die ik elke dag gebruik, maar ook mijn manier van leven. 

Leonie Visser

Leonie Visser

Business Developement Europe

Al op jonge leeftijd was ik actief in verschillende sectoren, vooral adviserende verkoop heeft mij altijd aangetrokken om mijn klanten te adviseren en met hen mee te denken hoe tot een oplossing te komen. Nadat ik was opgeleid tot PEP® consultant, vond ik mijn passie en sterkte niet alleen in PEP® maar vooral in business development. Gedurende de afgelopen jaren, heb ik van heel dichtbij niet alleen de positieve resultaten van PEP® gezien van het effect op de persoonlijke efficiency op de werkplek, maar ook dat PEP® doordringt in het persoonlijke leven van de deelnemers.

Wanneer ik met onze klanten contact opneem verheug ik mij er altijd op om de beste manier te vinden zodat PEP® voor hun organisatie werkt.

Rita Kramps

Rita Kramps

Senior PEP® Consultant

Mijn passie voor PEP®, steek ik niet onder stoelen of banken.

Deze passie deel ik graag met anderen. Samen met een organisatie, een team of deelnemer werken we stap voor stap aan een proces om op een andere manier te werken.
Verandering is een keuze. Door te luisteren, nauw samen te werken en persoonlijke aandacht te geven, gaan we de verandering samen door. Door mee te kijken met hoe men werkt, kan men de PEP® methode van werken optimaal beleven. Dit levert niet alleen verbazing op, maar vooral verwondering dat het zo simpel en praktisch “anders” kan.

Wat volgt is waardering. Men ervaart een betere balans, tijdwinst, beheersing van werksystemen en meer werkplezier. Dit maakt beide partijen trots.

Siok Lian Sih

Siok Lian Sih

Master PEP® Consultant

Mensen zijn zich er meestal vaag van bewust dat ze efficiënter zouden kunnen werken, maar weten vaak niet hoe. Vooral op het gebied van gedrag zijn er altijd een paar eyeopeners qua tijdbesparing. Met de PEP®-principes krijgen deelnemers meer overzicht, minder stress en handige tips over hoe ze slim hun werk kunnen organiseren.
Het feit dat resultaten kunnen worden gemeten om te zien hoeveel een werknemer of een team is verbeterd, is erg waardevol voor de klant.

Het rendement van PEP® zit in de persoonlijke coaching. Als PEP® coach laat je mensen niet achter met een aantal werkprincipes, maar je implementeert ze samen met de deelnemers. Het enthousiasme als ze weer grip krijgen op hun werk en hoe met hernieuwde energie weer aan de slag gaan, geeft mij ook veel energie en voldoening.

Hans Peters

Hans Peters

Senior PEP® Consultant

Ik heb met verschillende ondernemingsculturen te maken en dat maakt mijn werk interessant. Ik werk bij een internationale organisatie, dus ik sta er nooit alleen voor, terwijl ik toch zelfstandig ben en mijn eigen tijd kan invullen en bepalen. Ik verdien een goed salaris waar ik zelf invloed op heb.

Hoe ervaart de klant het PEP® programma? Reflectie over de manier van werken is belangrijk voor het verminderen van stress en het verhogen van werkplezier. Als PEP® coach breng je structuur aan in het werk van de mensen die je begeleidt. Hierdoor krijgen zij meer gedaan in minder tijd. Met de theorie over werkgewoontes, werksystemen en aanpak van planning leer je de deelnemers hoe je goed en prettig kunt werken. De deelnemers kunnen het geleerde direct in praktijk toepassen en het voordeel ervaren. De individuele begeleiding draagt bij aan het onder de knie krijgen van de nieuw aangeleerde manier van werken.

Jolanda van der Veen

Jolanda van der Veen

Senior PEP® Consultant

De werkdruk wordt steeds hoger, iedereen vraagt aandacht, de deadlines worden korter en er zijn steeds meer kanalen waaruit informatie en acties komen.

De PEP® methode helpt je om je werk beter te plannen en te organiseren. Je wordt bewust van je eigen werkgewoontes, krijgt overzicht op je acties, kunt beter prioriteren en hebt een goede agenda planning.

Als zelfstandig ondernemer heb je veel mogelijkheden om het PEP® programma als kwaliteitsproduct in je bedrijf neer te zetten. In samenwerking met andere PEP® coaches blijf je de PEP® methode continue verbeteren. Het is iedere keer weer uitdagend om in verschillende bedrijven de deelnemers te coachen in het goed doorvoeren van de PEP® principes.

Ineke Werkman

Ineke Werkman

Senior PEP® Consultant

Ik krijg wel eens de vraag of ik er na 18 jaar PEP® niet ‘genoeg van heb’. Hier antwoord ik altijd volmondig “Nee” op. Met PEP® maak ik deelnemers zo blij en enthousiast dat het een plezier is en waardevol blijft, gewoon omdat PEP® echt werkt!

Ik ben een enthousiaste coach met de drive om anderen een stapje verder te helpen, zodat er weer plezier in het werk komt. Ik help mensen die behoefte hebben aan handvatten, structuur en overzicht en ‘even’ iemand naast en achter zich nodig hebben om weer perspectief te krijgen.

Als PEP® coach verdiep ik me goed in de organisatie en de context en zoek samen met de deelnemers naar passende oplossingen. Ik ben betrokken en tegelijkertijd professioneel. Ik weet de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen, stel soms lastige vragen en haal je zo nodig ook uit je comfortzone.

Ben Vissers

Ben Vissers

Senior PEP® Consultant

In 2003, 18 jaar geleden, ben ik als PEP® coach gestart en ik werk er nu nog steeds met veel plezier mee. Waarom? Ik vind het fantastisch om te zien dat deelnemers door slimmer te gaan werken zichzelf herontdekken en meer energie krijgen!

Deze testimonial van één van mijn deelnemers spreekt voor zich: Ben keek met mij mee en gaf adviezen die bij mij pasten. Het zoeken naar de juiste indeling, stellen van prioriteiten, nadenken over doelen en kritisch kijken naar je manier van werken, zijn zaken waar ik zelf niet op gekomen was. De spiegel van Ben en zijn tips hebben me heel goed op weg geholpen. Mijn werk is efficiënter, gestructureerder en meer ontspannen geworden. Ik kan iedereen de PEP® training aanraden! Gun jezelf die tijd om je manier van werken onder de loep te nemen. Het is echt een cadeau aan jezelf!

Veronica Magnusson

Veronica Magnusson

PEP® Consultant

Een PEP® trainer te zijn, bestaat grotendeels uit het begeleiden naar een positieve verandering en het motiveren van een deelnemer.

Er is niets wat zoveel voldoening geeft dan de kracht en de zekerheid die mensen ervaren, door simpelweg de PEP® principes in hun dagelijkse routine te implementeren, met als resultaat de controle over hun work-life balans terug te krijgen.

Ik heb in Europe in marketing voor multi-national bedrijven gewerkt, als Kinesioloog in Abu Dhabi en voor een grootschalig event management in Dubai. Ongeacht het bedrijf waar ik voor werkte de PEP® principes waren hier net zo relevant voor mij.

De sleutel van PEP® is de één-op-één coaching, de begeleiding en de ondersteuning gedurende het gehele proces en de resultaten spreken voor zich; Rust in je hoofd!

PEP® (het Persoonlijk Efficiency Programma) is een geregistreerd handelsmerk, intellectueel eigendom in bezit en onder licentie van IBT Europe B.V.

Pin It on Pinterest