Nieuw PEP® boek.

Gewoon Doen!

Deze nieuwe vijfde editie zet de trend voort in het gebruik van de praktijkervaring van internationale PEP® -consultants en van moderne werkplek technologieën om je persoonlijke efficiëntie te maximaliseren.

PEP®  heeft zichzelf bewezen als een aanpasbare methode voor het verkrijgen van productiviteit, omdat het zich richt op het menselijke element en niet wordt gehinderd door de voortdurend veranderende werkomgevingen en nieuw gevoelde werkdruk. De nieuwe editie is nu te bestellen.

Klik hier om het nieuwe PEP® boek te bestellen

35 jaar geleden ontwikkelde Kerry Gleeson het PEP® programma, met als doel de volgende generatie professionals op te leiden om de efficiëntie op de werkplek te maximaliseren. Na een wereldwijd succes , schreef Gleeson ‘The Personal Efficiency Program’ dat werd gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Zweeds.

Aan het einde van de jaren 90 kwamen het internet en de mobiele telefoon op de markt (toen nog gescheiden van elkaar). Er werd een speciale editie van het PEP® boek uit ‘High-Tech’ uitgebracht, die de expertise van PEP® consultants door de hele wereld toevoegde. Het PEP® boek werd in het Japans vertaald als eerste niet-Europese taal.

In het nieuwe millennium was technologische verandering de nieuwe norm, en ‘high-tech’ werd de gewone manier van werken. Opnieuw bevatte het boek de bevindingen van PEP® consultants vanuit de hele wereld, met jarenlange ervaring in het produceren van efficiëntiewinsten. Dit zou een bepalend kenmerk van het PEP® programma worden. De tweede editie van het PEP® boek werd vertaald in het Nederlands, Japans, Portugees, Spaans, Zweeds en Frans en verkocht wereldwijd meer dan 300.000 exemplaren.

Tegen de tijd dat de derde editie van het PEP® boek klaar was, waren er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. PEP® wordt als een internationaal bewezen methode gezien. Duits en Pools kwamen bij de talenfamilie.

De vierde editie van het PEP® boek voegde een e-book optie toe, die de verandering in een papierloos kantoor, mobiele werkruimten en ‘de nieuwe manier van werken’ weerspiegelde. De groei van directe communicatie binnen en tussen organisaties betekende een toenemende vraag naar oplossingen om de controle over het spervuur van signalen en ruis om ons heen, dat aandacht vroeg, weer terug te krijgen.

Nu, na 35 jaar, is PEP® noodzakelijker dan ooit in een volledig geïntegreerde wereld waar de grens tussen werk en privéleven steeds vager wordt en aandacht een steeds schaarser goed is. Deze nieuwe vijfde editie zet de trend voort in het gebruik van de praktijkervaring van internationale PEP® -consultants en van moderne werkplek technologieën om je persoonlijke efficiëntie te maximaliseren. PEP®  heeft zichzelf bewezen als een aanpasbare methode voor het verkrijgen van productiviteit, omdat het zich richt op het menselijke element en niet wordt gehinderd door de voortdurend veranderende werkomgevingen en nieuw gevoelde werkdruk. De nieuwe editie is nu te bestellen.

PEP® (het Persoonlijk Efficiency Programma) is een geregistreerd handelsmerk, intellectueel eigendom in bezit en onder licentie van IBT Europe B.V.

Pin It on Pinterest