Heb jij het in je een PEP® trainer te worden?

by

“Hoe lang doe je dit werk al?” vroeg Peter die één van mijn PEP® deelnemers was.

“Mmm…laat mij even denken, het is nu ongeveer 30 jaar” antwoordde ik.

“Verveelt het je niet jaar in jaar uit hetzelfde te doen?”

Het antwoord was natuurlijk “Nee”, maar het zette mij wel aan het denken. Waarom verveelt het mij nooit? Ik bedoel ik houd van uitdagingen in mijn leven. Ik heb de PEP® business vanuit niets opgebouwd, soms met schijnbaar onoverkomelijke obstakels. Ik heb verschillende hobbies, zeilen, motorrijden en duiken. Ik houd van uitdagingen, afwisseling en opwinding in mijn leven.

Dus hoe komt het dat ik zo gepassioneerd ben om gewoon een PEP® trainer te zijn?

Mijn gedachten gaan terug naar juli van het vorige jaar. Ik was bij een klant, de laatste dag voorafgaand aan een welverdiende vakantie. Op dat moment realiseerde ik mij dat ik helemaal niet wilde stoppen met werken.

Maar ik had geen keus, vakantieafspraken waren gemaakt en dus besloot ik alles uit de laatste uren te halen. Ik zou het absolute maximum uit deze dag halen…… en toen alsof ‘t zo moest zijn, kwam er een moeilijke PEP® deelnemer de kamer binnen. Een advocaat, jong, hoog opgeleid, een eigen mening en een beetje dwars.

“Mooi, aan de slag!” zei ik tegen mezelf. “ Voor deze uitdaging heb ik echt mijn hersens en ervaring nodig.”

Dus dat was het! realiseerde ik mij. Iedere persoon is anders en het doel van een PEP® trainer is mensen te motiveren en te helpen om te veranderen, hen te helpen hun werk en leven te organiseren, zodat hun stress niveau zakt en zij meer plezier in hun werk hebben.

De onderzoeksresultaten laten zien dat 80% van de PEP® deelnemers zeggen dat ze “meer rust in hun hoofd“ hebben gekregen door het PEP® Programma.

Terug naar de klant, tegen het einde van de dag nam ik een moment om dit te overdenken. Dit was een extreem bevredigende dag geweest. Elke deelnemer had het goed gedaan en belangrijke vooruitgang geboekt. Zij voelden zich goed en ik voelde mij goed.

Het is niet voor iedereen weggelegd een succesvol PEP® trainer te worden. Het is alleen voor zelfstandige ondernemers die een hoge affiniteit met mensen hebben en gaan voor uitdagingen.

Denk je dat je het in je hebt om een PEP® trainer te worden?

Neem dan contact met ons op: info@pepworldwide.eu of neem telefonisch contact op: 0172-407592

Eric Magnusson,

Managing Director

PEP®worldwide – Europe

 

trainer worden

PEP® is een geregistreerd handelsmerk, eigendom van en in licentie gegeven door IBT Europe BV handelend onder de naam PEP® worldwide Europe.

Pin It on Pinterest

Share This